Lõuna-Ameerika rändmuusik leiab, et Kuressaare on vahva (1)

Lõuna-Ameerika rändmuusik leiab, et Kuressaare on vahva

Foto: Ivika Laanet

Eile lõbustas Kuressaare turul külastajaid Lõuna-Ameerikast tulnud paaniflöödimängija.

Ecuadorist pärit Robinson sattus Saaremaale juhuslikult, märkides enda jaoks kaardil ära huvitavana tunduva saare. Tegu on tema Euroopa reisi ühe osaga, rändmuusikuna jõudis ta Eestisse Läti ja Leedu kaudu. Kolmest Balti riigist peab ta siiani Eestit oma lemmikuks.

Kuigi mees ise on pärit Lõuna-Ameerikast, on tema sõnul ta muusika siiski rahvusvaheline – paaniflöödil mängib ta indiaani stiilis muusikat, esitades ka erinevate heliloojate tuntumaid hitte. Esinedes kasutab ta ka elektroonilist taustmuusikat.
Kuressaare linna kiitis artist väga – eriti vaimustuses on ta jahisadama piirkonnast, linnusest ja ka Kuressaare arhitektuurist. Samuti on ta siiani kohanud vaid positiivset vastuvõttu. “Võib-olla meeldib neile mu rebane,” vihjas ta naerdes oma kostüümile.

Kuuma ilmaga on Lõuna-Ameerika mees muidugi harjunud ning see tema sõnul esinemist ei sega, isegi kui kostüüm on karusnahkne – rebane olevat ka väga praktiline päikesevari. Kindlasti plaanib ta Kuressaares ujuma minna, see on tal siiani veel tegemata.
Võimalik, et turul elevust tekitanud muusik esineb Kuressaares ka täna, eile ei osanud ta sellele küsimusele veel kindlat vastust anda.

Print Friendly, PDF & Email