Kuhu minna

Teisipäev, 27. juuli

KINO
Divas kl 16.50 ja kl 19.15 Tüdruk, kes mängis tulega. Draama. Pilet 40.–

NÄITUS
Saaremaa kunstistuudios Kadi Kurema graafika Tegusõnad ja Ilme Rätsepa siidimaalid Minu maastikud.
Kuressaare Raegaleriis 4. augustini Vaba Tahe ja sõbrad. Põimevaibad ja keraamika. Avatud T–R kl 10–17, L kl 10–15.
Kuressaare kultuurikeskuse saalis 28. augustini Talsi Brushwood Art Group. Maalid ja fotod sõpruslinnast Talsist. Avatud E–R kl 10–18.
Kuressaare kultuurikeskuse I korrusel 27. septembrini Kalju Suure fotonäitus Ülesvõtted laulu- ja tantsupidude aegadel (1963–2009).

 SPORT
Aste staadionil Saaremaa 2010 meistrivõistlused jalgpallis: kl 19 Kaarma VC vs. Orissaare.

Kolmapäev, 28. juuli

KINO
Divas kl 16 ja kl 19 Purustatud õhuloss. Draama. Viimane seanss. Pilet 40.– 
 
TEATER
Kaarma kiriku pastoraadis kl 20 ööetendus Vaimude valgus Kaarma kiriklas ehk Pildikesi Kallase-pere kirjaalbumist. Kaarma Kamberteater. Piltide hinged ja vaimud: Oskar Kallas jun – Joosep Aru; Rudolf Kallas – Tanel Ting; Mihkel Kallas, Oskar Kallas – Hannes Nelis; Wilhelmine Kallas – Rita Nimik; Aino Kallas – Aili Salong. Pildid sättis sõnasse Tiiu Villsaar. Pilet 50 krooni.

SPORT
Leisi staadionil Saaremaa 2010 meistrivõistlused jalgpallis: kl 19 Leisi JK vs. Torgu. Korraldab Saaremaa JK aameraaS.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Sissepääs tasuta.


Ürituse eelinfo

Reedel, 30. juulil Lümanda kultuurimajas kl 20 Saku flamenkotrupi Gitanda kontsert Flamenko puudutus. Kontsert tasuta.

Reedel, 30. juulil Kuressaares vanas Sadamaaidas Veski tn 9 Kuressaare Linnateatri etendus: Silvia Soro Rääkivad kivid. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater); kunstnik Silver Vahtre (Endla teater); muusikaline kujundaja Peeter Konovalov (Ugala teater); osades Viire Valdma (Eesti Draamateater), Piret Rauk, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Hannes Prikk ja Janek Sarapson. Pilet 200.–/175.–/150.–.

Reedel, 30. juulil Salme rannapargis kl 21; laupäeval, 7. augustil kl 19; pühapäeval, 8. augustil kl 21 Salme Vallateatri suvelavastus: August Mälk Läänemere isandad. Lavastaja Väino Uibo, dramatiseerinud Sulev Raudsepp, kunstnik Endla Tuutma, kostüümid Tiia Kobin, muusikaline kujundus KÜI, liikumisseaded Merle Sillavee. Pääse 50 kr (õpilasele 35 kr) müügil tund enne kohapeal.

Laupäeval, 31. juulil Koovi külas Vähiku talu (August Mälgu sünnikodu) õuel kl 19 Austusega August Mälgust. Ringkäik Vähiku talus; kõnelevad Kaja Tampere ja Halliki Mälk; Lümanda-Taritu näitemänguseltskonnalt etendus Tson Lemberi uus elu. Pärast etendust ühine jalutuskäik Koovi randa – kõneleme ja laulame ikka merest. Kohapeal võimalus osta Kipi talu valmistatud pirukaid, kooke ja muud maitsvat. Pääse üritusele maksab 50 krooni. Kuni 10-aastastele lastele tasuta.

Laupäeval, 31. juulil Tagaranna kalurikülas kl 20 Meresimman. Esinevad segarahvatantsurühm Tarvanpää Rakverest (juhendaja Maie Orav), Mustjala kooli folkloorirühm Sõluk (juh Helje Raaper), laulu- ja tantsuansambel Kanarbik (juh Reet Lõugas ja Elvi Siimon). Kl 22 üllatusesinejad Andres Raag, Katrina ja Arabella. Ürituse sissepääs on prii, avatud on annetuskast Tagaranna paadisadama ehituse heaks. Tule sinagi ja veeda üks mõnus õhtupoolik!

Laupäeval, 31. juulil Valjala vallas Jööri külamuuseumi õuel kl 16 Jööri Folk 2010. Rahvapilliansambel Piibar ja Sõbrad Tallinnast, kvartett Pelitanko Soomest. Rahvalik kontsert Valjala valla taidlejatelt, rahvapillide tutvustamine, regilaulude ühislaulmine, vanade seltskonnatantsude õppimine. Avatud töötoad. Ekskursioon giidi saatel. Maa sees küpsetatud lamba ja sea maitsmine. Pääse 25.–/50.–, kuni 12-a tasuta. Info tel 52 92 575.

Print Friendly, PDF & Email