Petangis selgus paarismängu meister

Pühapäeval toimunud Saare maakonna meistrivõistlustel petangi paarismängus läks meistritiitel Kaur Sirelile ja Meelis Vaherile, kes poolfinaalis alistasid ülikindlalt Varje Reede ja Toomas Reede tulemusega 13-2 ja finaalis Aivo Kuivjõgi/ Kalvi Kuivjõgi 13-0. 3.-4. koha kohtumises alistasid Gunnar Usin ja Ain Koplimäe tulemusega 13-0 Varje Reede ja Toomas Reede. Kokku osales 10 paari.

Pärast karikavõistluste 7. etappi on esikolmik endine, juhib Tarvo Pihlas 196 p, teine on Urmo Auväärt 186 p ja kolmas Ain Koplimäe 155 p. Jäänud on veel 2 etappi. Järgmine etapp on 23. augustil Lümandas, kus kavas on paarismäng.

24. juulil algusega kell 10 aga toimub Võhma koolimaja õues Eesti petangi esiliiga läänetsooni 2. etapp (paarismäng). Info tel 55 641 605.

Ain Koplimäe

Print Friendly, PDF & Email