Juhtkiri: SAPO?

Juhtkiri: SAPO?

 

Eile päeval sai Saarte Hääle toimetus omalaadse “taidlemise” pealtvaatajaks. Majaesisele kivimüürile olid end magama sättinud kaks noorsandi, viinapudel ja koka koola taara kõrval maas. Ise nagu ei taibanudki, et midagi valesti teevad. Kui inimene tahab magada, siis lastagu seda teha kus tahes.

Magajate vindised sõbrad aga mängisid kord malet, kord käis üks kraabitud kõhuga poiss toimetusestki kaaslasi otsimas. Imestunud oldi ka selle üle, et kõrvalasuvast autorendifirmast keelduti neile autot andmast. No mis sa teed, ahistatakse igal pool! Toimetusest helistati lõpuks politseisse ja siis tuli uus üllatus.

Politsei keelas kohalerutanud telemehel filmimise ära. Mundris daamile nimelt ei meeldinud kodanikuna, et avalikus kohas filmitakse. Toimetus arvab, et meie linna on tekkinud salapolitsei ehk SAPO ja kui see tõesti nii on, võiks need isikud kuidagi märgistada ja sellest ka kodanikele teada anda. Keeraks pea kõrvale, kui mõni neist vastu juhtub tulema.

Print Friendly, PDF & Email