Tüdrukud õpetatakse meikima

Täna kella üheni päeval kestab tervisekeskuses Ajapeatus jumestuskunstnik Lana Vallo meigikoolitus, mille raames saavad tüdrukud õppida just endale kõige sobivama meigi tegemist.

Lana Vallo on teinud koostööd selliste ilumaailmas tuntud nimedega nagu Beatrice, Laura Kallasvee ja Olga Makina ning meikinud näiteks Lea Liitmaad, Laura Kõrgemäed ja Triin Randlood. Kuid koolituste korraldamise juurde jõudis ta seetõttu, et naised pöördusid pidevalt tema poole sooviga osata ka ise endale meiki teha.

Algul individuaalkoolitusi korraldanud Vallo hakkas nõudluse suurenedes ka grupikoolitusi korraldama ning nii sattus ta ka Saaremaale.
“Üks tüdruk kirjutas mulle Saaremaalt ja küsis, kas ma ka väljaspool Tallinna koolitusi korraldan ning ma vastasin, et kui vähemalt kümme inimest täis tuleb, siis ikka,” rääkis Vallo. Läks lausa nii, et kokku tuli 20 inimest ning huvilised tuli kahte gruppi jagada.

Koolitusel osalev Reet rääkis, et talle meeldib just see, et Lana läheneb igaühele hästi individuaalselt. Samuti, et osalejad on hästi vahvad ja üksteist abistavad.
Sellest, miks ta koolitusel osaleda otsustas, rääkis Reet: “Tihtipeale olen leidnud, et inimesed ootavad minult, et ma oskaks neile meiki teha ning et mitte nende ootusi ja lootusi petta, mõtlesin kursuse läbi teha.”

Kolmepäevane kursus läheb osalejatele maksma 1200 krooni ning selle raames õpitakse järk-järgult näo ebatasasuste peitmist, meigi jaoks aluspõhja loomist, erinevaid silmameigitehnikaid ning laineri- ja kauapüsiva huulemeigi tehnikaid.
Viimasel päeval õpetab Vallo ka, kuidas teha suitsusilma ning fotomeiki.

Print Friendly, PDF & Email