Iff ja Jassi laulsid hingest hinge

Iff ja Jassi laulsid hingest hinge

LAULA MU LAULU: Margus Kappel, Jassi Zahharov ja Ivo Linna võlusid publikut igihaljaste eesti lauludega.
Foto: Rita Loel

Pühapäeva õhtul kõlasid Kuressaare Laurentiuse kirikus kaunid eesti laulud, mida laulsid Ivo Linna ja Jassi Zahharov. Klaveri taga istus Margus Kappel.

Kolm meest suutsid publiku nii haarata, et rahvas nõudis püsti seistes ja braavo-hüüete saatel lisapalu, mis ka tulid.

Kindlasti võiks öelda, et Linna ja Zahharov laulsid “tuntud headuses” (käib ju kõigi “laval” olnud meeste nimedega kaasas teatud kvaliteedimärk või kindlustunne, mis ikka ja jälle publiku kohale toob) või panna paberile veel mõne trafaretse väljendi, kuid kindlasti ei suudaks keegi sõnadesse panna seda lihtsust ja siirust, millega küll ei üllatatud, vaid lauldi lihtsalt hingest hinge.

Pärast kontserti tahtnuks veel ja veel kuulata neid vanu ja igihaljaid eesti laule, olgu või Oidi loomingut (muide, miks lauldakse Eestis nii vähe tema võrratult kauneid laule?) – “Unustuste jõel” kõlas Zahharovi esituses vapustavalt kaunilt. Või Linna enda kuulsaks lauldud “Laula mu laulu” – seekord esitatud duetis koos Zahharoviga – need olid ilusad ja siirad hetked, mida muusikasõbrad kuulata said. “Kui laulja(te)l on publikule midagi öelda, läheb see ka inimestele korda,” kõlas koduteel ühe külastaja arvamus.

Print Friendly, PDF & Email