Praamijärjekord venis viietunniseks (20)

3500 jahimehe saabumine Karujärve-äärsele kokkutulekule läks ilma suuremate sekeldusteta, kuna saabuti erinevatel päevadel ja kellaaegadel. Nende saarelt lahkumine aga põhjustas pühapäeval kuni viietunnise praamiootejärjekorra.

Pühapäeval kella kolmest päeval praamijärjekorda sõitnud Mauno sai alles kella üheksa paiku mandrile. “Kümme aastat olen endale korrutanud, et ilma broneeringuta ei sõida, nüüd ühe korra sõitsin ja kohe sattusin sellisele päevale,” rääkis Mauno Saarte Häälele.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul võinuks praamijärjekord veelgi pikem olla, kuid võrreldes vana, tunniajase graafikuga muutis uus, 40-minutiline graafik liikluse oluliselt sujuvamaks ning ooteajad olid tavapärasest lühemad.
Pühapäeval sündis ka viimase kolme aasta päevarekord, kui Saaremaalt mandrile siirdus 2558 sõidukit.

Print Friendly, PDF & Email