Inspektorid avastasid 20 ebaseaduslikku püügivahendit (10)

Laupäeval kontrollisid keskkonnainspektorid Saare maakonna rannikuäärt ja veekogusid ning avastasid paarkümmend rikkumist.

“Laupäeval toimus lend Saare maakonna veekogude kohal, samuti mööda rannikuäärt keskkonnainspektsiooni helikopteril ning eesmärgiks oli kala- ja vähipüügi järelevalve,” ütles keskkonnakaitse juhtivinspektor Anneli Kirs, lisades, et ebaseaduslikult püügile seatud kalapüügivahendeid avastati paarikümne ringis ning rikkumiste kohad on kaardistatud.

Kirsi sõnul ei avastatud ühtegi vähipüügiga seotud rikkumist.
Lisaks nendele rikkumistele avastasid inspektorid Kihelkonna kandis ka metsaraie koha, kus oli põletatud jääke ning kus lõkkekohad isegi alles suitsesid. Juhtivinspektori sõnul on metsad praegu väga tuleohtlikud ning selline käitumine inimeste poolt väga hoolimatu.

Print Friendly, PDF & Email