Nael: Laine Kuum annab nõu

Nael: Laine Kuum annab nõu

 

Minu telefon on juba punane, nii et higi lausa voolab kuularist välja. Inimesed helistavad mulle, et saada nõu, kuidas kuumaga hakkama saada. Olen neile pakkunud küll ämbreid ja potte, aga ei. See ei pidavat aitama.

Üks noorhärra ütles küll, et külm pott püksi panna on hetkeks hea, kuid päikese käes läheb see kuumaks. Rasked juhused.
Seoses selle higistava telefoni ja küsimuste tulvaga sain ma aru, et ma ei ole siiski kõige targem. Pöördusin oma sõbra professor Kosmose poole, kes ütles, et see põrgupalavus on temalt võtnud viimasegi mõistuseraasu ning soovitas mul otsida keegi teine. Ja ma leidsin.

Otse kohalikult naturistide rannalt, kus ta ennast praadis. Seega, saage tuttavaks: preili Laine Kuum. Laine on tõeline soojade ilmade ekspert ning oskab hästi anda nõu kõikvõimalike probleemide puhul. Minu palvel proovib ta anda vastused paarile kõige pakilisemale küsimusele.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email