Seppo Zetterberg räägib saarlastele Eesti ajaloost

Eile pidas saalitäiele eesti ajaloohuvilistele oma esimese loengu tuntud soome ajaloolane Seppo Zetterberg, kes 2007. aastal ilmutas suurteose “Eesti ajalugu” (läinud aastal ilmus see ka eestikeelsena).

Kes eile loengule, kus Zetterberg kõneles Eesti ajaloo peajoontest, ei mahtunud, sel on võimalus ajaloolast kuulata tuleval teisipäeval kas Kuressaare linna ja Turu ülikooli sihtasutuse korraldataval Läänemere ajaloo seminaril “Hansalinnast gaasitoruni”, mis toimub Kuressaare Linnateatris ja algab kell 11, või siis õhtul kell 17.30 Kuressaares, Lossi tn 6.

Jyväskylä ülikooli professori Seppo Juhani Zetterbergi kutsus Saaremaale oma suvekursustele KS Koolitus OÜ, mille tegevjuht Klarika Sander kinnitas, et kõik loengud on huvilistele tasuta.

Print Friendly, PDF & Email