Vastukaja: "Meile helistati" (1)

Internetikommentaar 11.07.10

Külmetaja
Mitmest poest tulin ukse vahelt tagasi, sest külm hakkas!
Paljudes poodides on konditsioneerid põhja keeratud. Usun, et pidevalt seal sees istudes on väga mõnus, aga teie klient tuleb väljast kuuma käest higisena ja selline jäise õhu pahvakas on mõrv tervisele!

Konditsioneer on väga hea asi, aga PALUN ÄRGE KEERAKE SEDA PÕHJA! Ka juhendis on ju, et võib panna max 5 kraadi välistemperatuurist madalamaks ja ei tohi suunata otse inimestele peale! (Aga ega ma muidugi ei pea ka teie juures käima. Saab hakkama ka nende poodidega kus konditsioneer jahutab, mitte ei külmeta.)

Toimetuselt: hea lugeja, kas teile on poodides liialt külmaks keeratud konditsioneerid ebameeldivusi tekitanud? Kirjutage saartehaal@saartehaal.ee .

Print Friendly, PDF & Email