Kuumad ilmad kahekordistasid vee müüki

Päevi kestnud kuumalaine tõttu lähevad kohalikes toidupoodides eriti hästi kaubaks erinevad pudeliveed ning kahekordistunud on ka õllemüük.

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid rääkis Saarte Häälele, et Kuressaares on joogid tegelikult alati hästi kaubaks läinud, mistõttu kuumade ilmadega on müüginumbrite kasvud mõneti väiksemad kui mandri-Eestis.

“Õllemüük on viimastel päevadel suurenenud ligi 60 protsenti ja ilma alkoholita jookide müük ligi 40 protsenti,” märkis Erilaid, lisades, et kanget alkoholi on samas selgelt vähem ostma hakatud.
Kuumaga eriti hästi kaubaks minevast pudeliveest on tema sõnul kõige populaarsemad erinevad gaseeritud joogid.

Ka Selveri avalike suhete juht Annika Vilu kinnitas, et Saare Selveris on veemüük kuumalaine ajal kõvasti kasvanud. “Saaremaal on vee müük kasvanud tavalise kevad-suvise nädalaga võrreldes ca 2,3 korda. Eestis keskmiselt 2 korda,” sõnas Vilu Saarte Häälele.
Temagi sõnul on märgatavalt rohkem ostma hakatud gaseeritud ja erinevate maitsetega vett, kuid gaseerimata vett läheb kaubaks mõnevõrra vähem. Lisaks mineraalveele on Vilu sõnul kahekordistunud ka karastusjookide ja õlle müük.

Print Friendly, PDF & Email