Lugeja kiri: Hakka või lätlaseks! (2)

Lugesin 2. juuli Meie Maast, et saarlased olevat edukalt läinud digilevile üle. Aga meie Torgu valla Läbara külas näeme väga harva eesti kanaleid, näiteks 3. ja 4. juulil ei saanud üldse midagi peale hakkimise, kuigi meil on kõik seadmed välja vahetatud juba selle aasta mais.

Jalgpalli MM-i vaatasime Läti kanalilt, seal on alati ideaalne pilt ja heli, kusjuures meie antenn ei ole suunatud Läti poole. Meie antenn on seatud õiges suunas, kuid enamasti ei näe sealt midagi peale sodi ja üksikute sõnakatkete. Ikka ja jälle on ees “signaali ei ole”. Sellest järeldub, et saatja väljundsignaal on liiga nõrk.

Samad kaebused on ka mitmetel Kaavi, Mässa, Iide küla inimestel.
Jääme ootama asjaosaliste kiiret sekkumist, selge on see, et saatja võimsus tuleb tõsta normaalseks.
Telefoni teel ei saa ka teenindajaga ühendust (sellest poleks kasu ka!), proovisin tänagi neli korda helistada n-ö prooviks, kogu aeg olid “teenindajad hõivatud”. Kaua võib!

Läbara küla elanik
(nimi toimetusele teada)

Print Friendly, PDF & Email