Kuhu minna

Laupäev, 10. juuli

ÜRITUS
Võhma külas Nupu talus (Kavandi Seltsimaja lähedal) kl 10 Agility võistlus koertele. Korraldab Tarkade Koerte Klubi Tallinnast, info tel 51 84 759 (Anne).
Kuressaare supelrannas kl 12 uue rannahoone avamine. Ettekandele tulevad valitud lõigud kuurordi 170. aastapäevale pühendatud etendusest Kuressaare – supelsakste paradiis! Šõuetendusega astuvad rahva ette Eesti kulturistid eesotsas Marek Kalmusega. Noortele pakub tegevusi noortekeskus ning päästedemonstratsiooniga esinevad ka vetelpäästjad. Oma kohalolekuga austavad uue rannahoone avamist ka viimase, 1937. aastal valminud rannahoone omaniku järeltulijad Ants Loogna ja Mall Mortenson.
Leisis Oitmel kl 12–4 Õlletoober 2010. Suur lava: päevajuht Aivo Sadam. Kl 16 Lenna Kuurma, kl 18.30 Apelsin, kl 21 Ott Lepland & bänd, kl 23 The Sun. Saaremaa lava: Virge Varilepp. Kl 13.15 tantsurühmad Meelespea Salmelt ja Kolmas Noorus Lümandast. Kl 14 Saare Sangad ja koduõlle konkurss. Vahepauside ajal ühemehebänd Üks Miil. Kl 16 tantsurühm Savijalakesed Tallinnast. Kl 17.20 Helga Nurmekann ja sõbrad. Kl 17.40 tantsurühmad Tõmba, Jüri ja Kadaka Mari Kärlalt. Kl 18.10 Helga Nurmekann ja sõbrad. Kl 18.30 tantsurühm Öieti Kuressaarest, kl 19 Helga Nurmekann ja sõbrad. Kaerajaani võistutantsimine. Kl 20 lauluansambel Vokiratas ja tantsurühm Triinu Tornimäelt. Kl 20.30 showtantsutrupp Emma Sandlast. Kl 22 Kihnu Poisid. www.olletoober.ee .
Valjala kirikus kl 19 Helisevad Saaremaa orelid 2010. Rahvusooperi Estonia sopran, Tallinna Riikliku Konservatooriumi Hendrik Krummi lauluklassist, EMTA lauluosakonna juhataja Nadja Kurem ja Eesti Muusikaakadeemia kontsertorganist prof Hugo Lepnurme oreliklassist Tallinna Niguliste kiriku organist Tiit Kiik.
Loona mõisas kl 8 Saaremaa fotopäevad – 100 aastat looduskaitset Eestis.
Ruhnus Liise talu hoovis kl 16 Ruhnu suvelaat, kaubeldakse kõige Ruhnumaisega. Esinevad rahvatantsurühmad Valgamaalt “Virilind” ja “Madli”. Õhtul kl 19 vabaõhuetendus “Mustjala pulm”.
Muhu muuseumis Koguval kl 20 Suvesimman. Esinevad Leisi ja Kaarma valla tantsijad ja pillimehed. Pilet 40/25 kr, lapsed tasuta.

TANTS
Divas DJ Tõnu Tiks. Pilet kl 22 – 24 50 krooni, alates kl 24 pilet 75 krooni.
Club Privilege’is DJ Kallaste ja DJ Naagel.
Kodulinna lokaalis disko.
Orissaares Illiku laos DJ Andres Laht.
Roomassaare kõrtsis džässiõhtu. Kl 20.30 esinevad Silja Litvinova ja Rauno Oidram. Sissepääs tasuta.
Mönusas Villemis jalgpalli MM III koha mäng.

SPORT
Orissaares Väikese väina mängud. Kavva kuulub nii rahva- kui ka võistlussport. Võistlussport: võrkpall, kergejõustik (100 m, kaugushüpe, kuulitõuge, 1500 m jooks, 800 m jooks). Rahvasport: sangpommi rebimine, köievedu, saapavise, pendelteatejooks. Kalapüük, viktoriin, taidlus. Eraldi toimub ka võistlusalana kuni 16-aastaste laste 1 staadioniringi võistlus. Mängud algavad piduliku avamisega Orissaare staadionil, millest võtavad osa kõigi nelja valla osalejad. Sel aastal on suur rõõm mängudel näha ka neid inimesi, tänu kellele see südamele armsaks saanud üritus on alguse saanud ning kes on andnud oma aktiivse tegevusega suure panuse Saaremaa sporti. Kontakt: Kaire Nurja 51 38 708, spordihoone@orissaare.ee .
Kuressaare linnastaadionil Eesti meistriliiga jalgpall: kl 17 FC Kuressaare vs. Kohtla-Järve FC Lootus.
Karala külas kl 12 VI Karala Odagala. Korraldab MTÜ Kodukandi Sport.
Nasva spordiväljakul IV SaareVutt jalgpalliturniir. Korraldab Saaremaa JK aaMeraaS.

Pühapäev, 11. juuli

ÜRITUS
Roomassaare kõrtsis kl 12 pannkoogipühapäev

TEATER
Muhu muuseumis Koguval kl 12 Saaremaa Rahvateatri etendus Abruka aasimised.

TANTS
Roomassaare kõrtsis kl 20 Balti mere karika regati järelpidu noorte ja vanade Vene merekarudega. Tantsuks mängib Taniel Vares (Kama2). Kõikidele Saare naistele kohustuslik. Tasuta!

Print Friendly, PDF & Email