Kogula eakatekodu jääb peata (9)

Kogula eakatekodu juhataja Jaanika Rikko otsustas ameti maha panna ning pärast eile alanud kahenädalast puhkust enam aktsiaseltsis Hoolekandeteenused ei tööta.

“See oli inimese enda otsus,” märkis Saarte Häälele AS-i Hoolekandeteenused Lääne regiooni juht Hillar Kraanvelt, kelle sõnu kinnitas ka Rikko.

“Eks me kõik teeme elus valikuid, kuid esmalt tahan nüüd paar kuud puhata, eks sügisel paistab, mis edasi saab,” oli Rikko napisõnaline. “Eakatekodus on äärmiselt tore kollektiiv, kes jäi minust sinna pisarates maha,” nentis ta, lisades, et intriige ei maksaks küll kuskilt otsida. Rikko ei välista, et võiks ka edaspidi sotsiaalalal edasi tegutseda.

Kraanveldi sõnul ei ole veel otsustatud, kuidas eakatekodule uus juht leitakse. “On mitmeid võimalusi, me alles otsisime juhti Sõmerale ning sinna kandideeris päris mitmeid inimesi, samuti on võimalus, et keegi saab n-ö firmasiseselt karjääri teha,” rääkis ta, lisades, et on vähetõenäoline, et uut konkurssi välja kuulutama hakatakse.

Print Friendly, PDF & Email