Orhideekaitsjad suvepäevadel Kipi-Koovil

Tänavu oma 25. aastapäeva tähistav Eesti Orhideekaitse Klubi (EOKK) korraldab 9.–11. juulil suvepäevad Kipi-Koovi matkakeskuses Lääne-Saaremaal.

Suvepäevadest võtab osa üle neljakümne inimese, programm pakub erinevaid võimalusi. Loodusemees ja loodusfotograaf Urmas Tartes peab loengu praktilisest pildistamisest ja koos klubi parimate pildistajatega juhendab fotoretkel algajamaid.

Reede pealelõunal toimub väljasõit Lääne-Saaremaa huvitavamatesse orhideekohtadesse, sellega paralleelselt seisundiseire metoodika tutvustamine püramiid-koerakäpa seire baasil ja 1–2 väikese märgala botaaniline inventuur. Pühapäeva hommikul tutvutakse Viki talumuuseumiga ja seejärel kontrollitakse punase tolmpea – tänavuse aasta orhidee – leiukohti.

Suvepäevad valmistas ette EOKK juhatus klubi presidendi Ester Valdvee eestvedamisel. Huvilised leiavad enam informatsiooni aadressil www.orhidee.ee .

Print Friendly, PDF & Email