Kuhu minna

Laupäev, 3. juuli

ÜRITUS
Nautse Mihkli vabaõhulaval Juu Jääb. Kl 15 Antenor Bogea & Jean-Philippe Crespin (BRA/FRA). Otsa kooli bigbänd, dir Siim Aimla (EST), feat. Daumants Kalnins (LAT). Kl 20 New Balcan Influenza (BUL), Paul Zaunerś Blue Brass (AUT), feat. Donald Smith & Mansur Scott (USA), Maryn E. Coote & Funky Kuutasaurus (EST), C-Jam (EST), Tanel Ruben & Victoria (EST), Jazzie B (from Soul II Soul, UK), DJ MVP (EST).
Kuressaare lossis Kuressaare lossi päev 2010. Kl 10–16 käsitööõu, kl 10–17 tegevused lossis, kl 10.45 müürituur, kl 12 rongkäik teatrimaja juurest läbi linna lossihoovi, kl 13.30 müürituur, kl 14 ja kl 14.30 ekskursioonid mööda lossi legendirada, kl 17 Tartu Hansanarride trupp esitab A. Kaalepi näidendi “Rosalinde saatus”. Päevapilet 50.–/20.–, perepilet 100.–
Lümanda söögimaja õuel kl 20 VI Merelaulude õhtu. Üles astuvad: Kihnu Virve ja pereansambel, Pärnumaa pillimees Erik Nisu ja muheda jutuga Abruka saarevaht Rein Lember. Pääse 50.– (kuni 10-aastased lapsed tasuta).
Haapsus Saaremaa Rock 2010. Kl 17.30 Riho Kall, kl 18.30 Hänk, kl 19.45 Brigadir Braun, kl 20.30 Põhja Konn, kl 21.45 Taavi Peterson & Üdi.
Kihelkonna kirikus XV Kihelkonna kirikumuusikapäevad. Kl 16 esinevad segakoorid Kärlalt, Lümandast, Taritust ja Kihelkonnalt, Kärla naiskoor ja Kihelkonna koguduse ansamblid.
Loona mõisas kl 19 Imeline õhtu. Maano Männi – viiul, Aare Tammesalu – tšello, Signe Hiis – klaver. Pilet 150.–

TANTS
Divas Menukas pealinna üritustesari on tuuril, et leida Eesti parim Go-Go tantsija. DJ Kermo Hert ja Kert Klaus.
Club Privilege´is disko. Sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis disko.
Orissaares Illiku laos DJ Marko Kivisalu (klubist Bonnie & Clyde). Pääse 40.–, naistele esimesel tunnil tasuta.
Roomassaare kõrtsis kl 20.30 Andreas Hõlpus.

Pühapäev, 4. juuli

KINO
Divas kl 16 ja kl 19 Lohetätoveeringuga tüdruk. Draama. Pilet 40 krooni.

TEATER
Koguval Muhu muuseumis Jüri Tuuliku Abruka aasimised. Algus kl 12, lõpp kl 15. Etendus neljas pildis koos Koguva ekskursiooni ja Muhu tangupudru ühise söömisega. Piletid (150 ja 100 kr) ettetellimisel tel 51 42 789 või muuseum@muhumuuseum.ee .

NÄITUS
Kuressaare Raegaleriis kl 16 avavad põimvaipade ja keraamika näituse Eesti tekstiilikunstnike rühmituse Vaba Tahe liikmed ja nende sõbrad keraamikud ja vaibakunstnikud.

KONTSERT
Kuressaare lossipargi kõlakojas kl 18 Kuressaare suvemuusika 2010. Tartu big-bänd koos solist Kreet Stubenderiga. Kava kannab pealkirja “Heeringas ja sidrunipuu”. Kõlavad mitmed eesti muusika varasalvest pärinevad lood tunnustatud saksofonisti, arranžeerija ja orkestrijuhi Siim Aimla seadete ja ka originaalloomingu näol. Tasuta.
Spa Hotell Rüütli Ritteri saalis kl 20 Türgi folklooriansambli Amasya kontsert. Esitatakse mitme Türgi regiooni rahvatantse ja rahvamuusikat – Anatolya aladelt, Musta mere piirkonnast, Amasyast. Tantse saadetakse mitmesugustel türgi rahvapillidel nagu davul, zurna, kanun, kaval, balgama, cümbüs, cura jm.

ÜRITUS
Katariina kirikus Juu Jääb. Kl 14 Annely Peebo & ETV tütarlastekoor, dirigent A. Saluveer (EST). Pädaste mõisas kl 15–17 festivali pühapäeva-brunch. Vormsil Püha Olavi kirikus kl 14 “Sina ja mina” – Kadri Voorand trio (EST). Festivali passid ja pääsmed on müügil Piletilevis ja tund enne algust kontserdipaikades.
Kihelkonna kirikus XV Kihelkonna kirikumuusikapäevad. Kl 11 kuldleeripüha, jumalateenistusel on lubanud laulda Andres Köster.

SPORT
Lümanda spordiväljakul kl 11 Lümanda-Taritu-Karala 17. sõpruskohtumine pallimängudes ja teatevõistlutes. Info tel 53 443 956.
Kuressaare linnastaadionil Naiste esiliiga jalgpalli meistrivõistlused: kl 14 FC Kuressaare vs. Narva JK Trans.

Esmaspäev, 5. juuli

KINO
Divas kl 18 Lohetätoveeringuga tüdruk. Pilet 40.–

Print Friendly, PDF & Email