Kammerfestini kuu aega (3)

Kammerfestini kuu aega

EKSKLUSIIVSELT KURESSAARES: Kammermuusika festivali raames annab ainsa eksklusiivse kontserdi Eestis paljusid muusikastiile viljelev Calmus Ensemble, kes esitab Kuressaares mitmekülgse kava renessansiajastu muusikast kaasaegsete heliteosteni.
Foto: www.kammerfest.ee

Täpselt kuu aja pärast algavad XVI Kuressaare kammermuusika päevad, mille passi ja pääsmeid on alates 5. juulist võimalik osta Kuressaare Kultuurikeskuses.

Avapaugu saab tänavune kammermuusikafestival 3. augustil kell 19 kultuurikeskuses, kus festivali peakorraldaja ning kunstiline juht pianist Andres Paas musitseerib koos noorte välismaal resideeruvate Eesti muusikute Anna-Liisa Bezrodny ja Indrek Leivategijaga.

Kammermuusikat jagub viide päeva ja kontserdid toimuvad veel Laurentiuse kirikus, linnateatris, linnuses ja Spa Hotell Rüütli restorani Ritter saalis.

Print Friendly, PDF & Email