Sise TV kolis Saaremaale ja Rae poodi

Märtsi lõpus Muhumaa pardal käivitunud Sise TV on alates Saaremaa liinile jõudmisest nähtav ka kõigile Virtsu ja Kuivastu vahel reisijatele. Lisaks parvlaevadele näeb Raadio Kadi OÜ hallatavat kanalit nüüdsest ka Kuressaares Rae poes.

“Saaremaa pardal alustasime kohe, kui laev kohale jõudis. Raes startisime juuni teises pooles,“ sõnas Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner. Ta märkis, et kui liinile saabub parvlaev Hiiumaa, siis käivitub esialgu peamiselt reklaamiklippe näitav Sise TV sealgi.

“Tulevikus on plaan parvlaevadel näidata ka saari tutvustavaid lühifilme,” tõdes Siiner, et kanal ei pea kindlasti olema vaid reklaamide näitamise jaoks. Taolise lühifilmi on tema sõnul juba praegu valmis teinud Hiiumaal asuv Kõrgessaare vald ja seda saab näha Hiiumaa liinil.

“Sarnane ülevaade on valmimas ka Muhu vallal,” nentis Siiner, et järjekordne saari tutvustav filmiklipp peaks peagi valmima. Sarnaselt Muhumaa pardal olevale kanalile vahendab Sise TV uuteski kohtades operatiivset infot parvlaevaliinide graafikute kohta ning edastab Saarte Hääle uudiseid.

Print Friendly, PDF & Email