Primus nõustus Levelile maksma (4)

AS-i Level ja Primus Saare kohtuvaidlus lõppes kompromislepinguga, mille järgi Primus maksab vastavalt kokkulepitud graafikule Levelile ära 2 500 000 krooni.

Pooltevaheline kohtuvaidlus sai alguse Auriga keskuse ehitamisel. Level pani parklasse asfaldi, ei saanud aga tehtud tööde eest Primus Saarelt raha ning kaebas juhtumi kohtusse. Level AS-i juhataja Toomas Matt kinnitas kevadel Saarte Häälele, et neile väitis Primus Saare, et ei ole tööde eest ise raha saanud.

“Primusel ei ole Levelile tööde eest tasumata,” kinnitas toona Primus PR juht Priit Riim, kelle sõnul oli AS-il Level sõlmitud lepingu järgi kohustus teha Auriga keskuse parkla platside täitmise, katendi aluste tegemise ja lõppkatendite paigalduse töö.

“Tehtud töös oli puudusi, mille olemasolu oli visuaalselt tuvastatav,” märkis Riim, kes tekkinud kahtluste tõttu tellis töö lepingule vastavuse kohta ekspertarvamuse, millest järeldus, et Leveli töös on selliseid puudusi, mis annavad alust töövõtutasu alandada.
11. juunil esitasid pooled kohtule palve sõlmida kompromissleping ning Primus Saare lubas Levelile raha ära maksta.

Print Friendly, PDF & Email