Majandusmehed hindasid messi kordaläinuks

Majandusmehed hindasid messi kordaläinuks

MAJANDUSMEHED OMAVAHEL: Saaremaa ettevõtjate liidu juhatuse esimees, Kalla mööblifirma juht Robert Pajussaar (paremal) ja Auriga kaubanduskeskuse omanik Maidu Lempu hindasid messi kordaläinuks.
Foto: Aare Laine

Auriga jaanimessi külastanud Saaremaa ettevõtete liidu juhatuse esimees Robert Pajussaar (pildil paremal) hindas maakonna väikeettevõtete, talunike ja käsitööliste panust majanduse edendamisse positiivselt.

“Kuna see mess toimub meie ühenduse liikme Maidu Lempu firma õue peal, siis juba see näitab, et kõik me oleme siin majandust edendades seotud. Saaremaa turundusühing, selle messi üks korraldaja, on muutunud nähtavaks. Olen huviga selle ühingu tegemisi jälginud – kas uus organisatsioon on tootjaid ühendada suutnud, leidmaks väljundeid. Tundub, et koostöö turundusühingu sees on käima läinud,” hindas Robert Pajussaar.

Auriga kaubanduskeskuse omanikust juht Maidu Lempu (pildil vasakul) jäi messi korraldajana ka ise rahule. Kauba pakkujaid jagus, külalisi oli palju.
Honda tsiklite ja autode vastu tunti samuti elavat huvi. “Meie turu osakaal võrreldes vana Euroopaga globaalsemas mastaabis on ikkagi mitu korda suurem. Kui tavapäraselt on Honda turu osakaal Euroopas 2–3 protsenti, siis meil siin on see küündinud koguni 30 protsendini. Oleme ju ka kümme aastat Hondasid müünud. Eks turul oleku pikkus annab ka sellise ilmingu.
Saarlased usaldavad Hondasid ja Honda müüjaid,” sõnas Maidu Lempu.

Print Friendly, PDF & Email