Saaremaa spordiliit otsib logo

Saaremaa spordiliit ootab juuni lõpuni, s.o 30. juuniks (kaasaarvatud) ideekavandeid uue logo kujundamiseks.

Spordiliit asutati 1933. aastal, ent kuna tegevus vahepeal soikus, taasloodi ühendus 2002. aastal. Hetkel kuulub Saaremaa spordiliitu üle maakonna 47 klubi, kus tegeletakse kõikvõimalike spordialadega. Siiski pole spordiliidul päris oma sümboolikat (küll on seda erinevatel spordiliidu ettevõtmistel) ja seepärast ootame veel selle kuu lõpuni ideid, kavandeid, milline võiks uus logo välja näha. Märksõnad, mis peaksid logos peegelduma, on: Saare maakond, Saaremaa, sport, liit, ühendus.

Neid kolme ühendava sümboolika kavandeid ootame Saaremaa spordiliidu infopunkti Vallimaa 16A, 93819 Kuressaare või info@saaresport.ee , märksõnaga “LOGO”.
Parimat kavandit premeeritakse 1000 krooniga ja see võetakse kasutusele Saaremaa spordiliidu logona.

Saaremaa Spordiliit

Print Friendly, PDF & Email