Saaremaa Lihatööstus jõudis kasumisse (2)

Ärimees Vjatšeslav Leedole kuuluv OÜ Saaremaa Lihatööstus sai mullu ligi üheksa miljonit krooni kasumit. Ettevõte märkis majandusaasta aruandes, et kasumisse jõudmine tulenes protsesside optimeerimisest ja efektiivsest tegutsemisest.

Saaremaa Lihatööstuse käive oli mullu 252,9 miljonit krooni, see kukkus aastases võrdluses alla ühe protsendi. Lihatööstuse kogutoodang oli mullu 6190 tonni, sellest vorstitooted moodustasid 2283, suitsuvorstid ja suitsulihatooted 1085 ning värske liha ja lemmiklooma toidud kokku 2822 tonni. Võrreldes 2008. aastaga langes toodangu maht 523 tonni.

Aruande järgi panustas Saaremaa Lihatööstus mullu jätkuvalt müügivõrgu arendamisse nii Eestis kui ka Soomes, Venemaal ja Lätis. Mullu alustas firmas tööd ekspordi-impordi juht, teatas BNS.

Print Friendly, PDF & Email