Orissaare kool võitis TV 10 Olümpiastarti! (2)

Eile ja üleeile Võru staadionil toimunud TV 10 OS-i 39. hooaja mitmevõistluse finaalis tuli Orissaare gümnaasium seitsme finaali jõudnud väikese maakooli arvestuses esikohale.

“Lapsed võtsid väga tõsiselt, väga tublid olid,” ütles lastega kaasas olnud juhendaja Ly Link enne autasustamist Saarte Häälele, lisades, et enne finaali sõitsid nad viis linna läbi. “See on küllaltki väsitav, aga pidasime vastu,” rõõmustas ta. Lapsi juhendas ka Jüri Link.
Võistkonda kuulus 6 õpilast: Romet Room, Allan Rasva, Tormi Niits, Anna-Liina Tiitma, Marju Lember ja Lisete Kanarbik.

TV 10 Olümpiastarti on 1971. aastast toimuv noorte kergejõustiklaste mitmevõistluse sari, kust on välja kasvanud enamik tänaseid Eesti kergejõustikutippe. Orissaare on eelnevalt võitjaks tulnud aastatel 1974, 1975, 1979, 1980, 1982 ja 1989. Kõige enam on võistlussarjas võistelnud Virge Viss (Treial) Orissaarest, kes osales sarjas seitsme aasta jooksul.

Print Friendly, PDF & Email