Metallimehed, saak ootab! (4)

Metallimehed, saak ootab!

Foto: Peeter Kukk

Eile helistas toimetusse proua Suve tänavalt, kes kurtis, et 12. juuni hommikust saati seisab tema aia ääres veider jalgratas. “Hommikul tulin postkastist lehte võtma ja nägin seda seal,” rääkis majaomanik. “Vaatasin, et kumm on tühi, võib-olla tuleb keegi hiljem järele.”

Majaomanik ei oska kes-teab-kust kaela sadanud varandusega mitte midagi mõistlikku peale hakata. Kuna ratas seisis endiselt samal kohal, pani proua esmaspäeval kuulutuse Kadi raadiosse ja Saarte Häälde. Tema sõnul polnud kuulutustest aga mingit abi. Perenaine avaldas lõpuks arvamust, et talle hakkab juba tunduma, et tegemist on prügisokutajaga, kes kusagil lähikonnas oma kuuri kraamis ja sel viisil ülearusest kolast vabaneda püüab.

Print Friendly, PDF & Email