Juhtkiri: Prügisokutajad tegutsevad jätkuvalt

Juhtkiri: Prügisokutajad tegutsevad jätkuvalt

 

Prügisokutamine hakkab taas uusi tuure võtma. Uued meetodidki on välja ilmunud. Nüüd ei kõlba isegi metall enam muuks kui teise inimese aia taha tassimiseks, kuigi kokkuostjad maksavad selle eest üsna heldelt.

Lisaks siin-seal teeäärtes vedelevad tühjad joogipudelid või -purgid, ometi tõstis riik just hiljuti pandipakendi hinda.

Mis küll aitaks inimeste mõttemaailma muuta? Kõige suurem hirm on kindlasti vahelejäämise hirm. Hirm jõuda avalikult häbiposti, see peaks mõjuma küll. Kuna jaanipäevaaeg on üks suurem sihuke läbustamise ja prügiloopimise aeg, siis palume kõigil, kes midagi säärast märkavad, meile teada anda. Saarte Hääl on jätkuvalt valmis kõik prügisokutajad avalikult häbiposti naelutama.

Print Friendly, PDF & Email