Lühidalt spordist

PURJETAMINE: Tallinnas lõppenud Laser-klassi purjetamise Euroopa meistrivõistlustel lõpetas Liina Kolk Laser Radialil 88 võistleja hulgas 70. kohal. Kaarel Kruusmägi lõpetas Laser Standardil 148 purjetaja seas 130. kohaga. Kruusmägi asub Laser Standardil starti ka selle nädala lõpus algaval Kieli MK etapil.

JALGPALL: Saaremaa jalgpallimeistrivõistluste III voorus võitis FC Taritu Orissaaret 3 : 1 ja Salme SK Leisi JK-d 7 : 5. Kaarma VC ja Torgu leppisid 1 : 1 viigiga.
IV vooru kohtumised: Leisi JK – FC Taritu 16. juunil kl 19 Leisi staadionil; Orissaare – Kaarma VC 17. juunil kl 19 Orissaare staadionil; Torgu – Salme SK 22. juunil kl 19 Iide staadionil.

JALGPALL: FC Kuressaare meeskond kaotas järjekordses meistriliiga voorus 0 : 3 Narvas sealsele Transile. Sörve JK alistas II liiga kohtumises 4 : 0 Pärnu Kalevi. III liiga kohtumises kaotas Saaremaa JK 1 : 3 PSK Alexelale. Saaremaa JK aaMeraaS viigistas 1 : 1 Keila JK-ga. Neljandas liigas palliv Leisi JK kaotas 0 : 4 Märjamaa Kompaniile.
FC Kuressaare naiskond kaotas Eesti meistrivõistluste esiliigas 1 : 6 FC Flora II naiskonnale.

KERGEJÕUSTIK: Marek Niit ja Tiidrek Nurme on arvatud 19.–20. juunini Budapestis toimuva kergejõustiku võistkondliku EM-i koondisse.

KERGEJÕUSTIK: Inglismaal Watfordis eile toimunud BMC Nike Grand Prix’ II etapil saavutas Tiidrek Nurme 1500 meetri jooksus ajaga 3.39,6 neljanda koha. Nurmele kuuluv Eesti rekord sellel distantsil on 2008. aastal Pekingi olümpiamängudel joostud 3.38,59.


Teade

III Juku jooks toimub 26. juunil kell 16 (registreerimine alates kl 15-st) Lümanda vallas Taritus Lepiku talu maadel Lepiku bussipeatuse lähistel. Distants 1000 m kõikidele vanusastmetele ja rahvasportlastele, ca 500 m eelkooliealistele. Info Urve Vakker 53 443 956 või Aili Salong 52 64 499.

Print Friendly, PDF & Email