Juhtkiri: Kraad kangem hange

Juhtkiri: Kraad kangem hange

 

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium asus ise tegutsema leidmaks laeva Ruhnu–Munalaiu liinile. Saare maavanema korraldatud hange põrus, sest sobivat laeva ei leitud. Kas nüüd leitakse?

Hea, et ministeeriumis saadakse aru, et Ruhnu elatub eelkõige turismist ja mandrilt tulevatest turistidest. Ka kaupa, mida saarele vedada, saab mandrilt odavamalt. Aga meil tekib küsimus, miks korraldas seekordse hanke ministeerium. Alles hiljaaegu öeldi ministeeriumist Saarte Häälele, et kõik saarte transporti puutuvad küsimused tuleb esitada maavanemale ja saadud vastuseid ka adekvaatselt kajastada.

Kas ministeerium korraldas hanke vaid sellepärast, et raha eraldati kusagilt reservist? Kas reservi raha maksab maavanema käes vähem? Loodame vaid üheskoos ruhnlastega, et kraad kangemate meeste korraldatud hange ka vilja kannab ja ruhnlaste mure lõpuks ka lahenduse leiab.

Print Friendly, PDF & Email