Saarte Hääles algab jalgpalli MM-i ennustusvõistlus (lisatud talong) (2)

Traditsiooni kohaselt korraldame ka sel aastal oma lugejatele aasta spordi tippsündmusega seotud ennustusvõistluse.

Seekord tuleb esiteks ennustada Saarte Hääle poolt valitud 24 alagrupimängu tulemused (märkida võitjameeskond või viik). Seejärel tuleb kohtadele paigutada veerandfinaalidesse jõudjad ja pakkuda välja võistluse käik kuni maailmameistri selgumiseni välja. Punkte annab see, kui meeskonnale on ennustatud õiget kohta. Veerandfinaalis saab punkte ka selle eest, kui meeskond on veerandfinaali jõudnud, kuigi tema õiget kohta ei ole ennustaja pakkunud.

Ennustusvõistluse talongi, samuti ka punktiarvestuse süsteemi leiate tänase Saarte Hääle spordiküljelt.
Iga ennustaja võib lehest väljalõigatud talongidega osaleda nii paljude ennustustega, kui ta soovib, kuid arvesse läheb vaid parim ennustus. E-posti teel või vabas vormis täidetud talongidega võib osaleda vaid ühe ennustusega.

Samuti juhime tähelepanu, et see, kui talong on välja lõigatud Saarte Hääle paberlehest, annab automaatselt 5 lisapunkti. Need viis punkti võivad ennustusvõistluse võitja selgitamisel osutuda ülioluliseks.
Ennustustalonge saab saata nii postiga aadressil Tallinna tn 9, Kuressaare kui ka e-posti aadressil sport@saartehaal.ee (talongilt tuleb seejuures maha kirjutada õiged mängud). Samuti võib talongi ise lasta postkasti SH toimetuse ukse kõrval.

Arvesse lähevad ennustused, mis jõuavad toimetusse 11. kuupäeva postitempliga või on laekunud kas siis e-posti teel või toimetuse postkasti enne kella 16 reedel, 11 juunil.
Auhindu jagub seekord esikümnele. Toetajateks on Saku, Coca-Cola Hellenic Eesti AS, Kuressaare Spordibaasid, jalgpalliklubi Saaremaa JK aaMeraaS ja Saaremaa kaubamaja.

ENNUSTUSE TALONGI LEIAD SIIT

Print Friendly, PDF & Email