Purjuspäi põgenenud teismeline tsiklimees sai rahalise karistuse (4)

Kuressaare kohtumajas karistati 7500 krooni suuruse rahalise karistusega 18-aastast Kristjan Saart, kes kihutas purjuspäi mootorrattaga ega peatunud ka politsei märguande peale.

Süüdistuse järgi juhtis Kristjan 20. aprillil kell 17.31 Kuivastu–Kuressaare maanteel isiklikku mootorratast Aprilia kiirusega 116 (+/– 8) km/h, ületades antud teelõigul lubatud kiirust vähemalt 18 km/h. Juht eiras politsei peatumismärguannet ja jätkas sõitu, kuid kukkus.

Politsei tuvastas noormehel alkoholijoobe 0,89 mg/l kohta väljahingatavas õhus. Lisaks kohtu mõistetud 7500 krooni suurusele rahalisele karistusele tuleb noormehel tasuda 6525 krooni sundraha ning lisakaristusena võeti temalt üheks kuuks juhtimisõigus.

Print Friendly, PDF & Email