Juhtkiri: Majad soojapidavaks!

Juhtkiri: Majad soojapidavaks!

 

Eestlastel on ikka olnud huvi kiigata teiste inimeste rahakotti. Nüüd avaneb veel üks võimalus, sest Regio internetikeskkonnast saab otsida andmeid, kui palju Kuressaare korterelamutes soojuse eest tasutakse.

Asi polegi ju tegelikult teiste rahakotis sobramises, vaid hoopis adekvaatsete andmete saamises. Selleks puhuks, kui on kavas endale linnas korter soetada näiteks. Või võrrelda oma eluaseme soojapidavust teiste omaga.

Elame sellises ajas, kus kõige rohkem maksab energia. Ükskõik mis liigiga tegemist on, kallis on ta igal juhul. Küllap aitab uue süsteemi juurutamine paljudel inimestel mõista, et kasulikum on majad kas või laenu abil soojustada ja kokkuhoitud küttekulu summadest laenu tagasi maksta.

Print Friendly, PDF & Email