Jokk Nasva moodi (3)

Jokk Nasva moodi (3)

TÜLIÕUN: Nasva külavanem Arvi Tasa palju vaidlusi tekitanud maatükil.
Foto: Peeter Kukk

Tänase Saarte Hääle ajaloo küljel jätkame ühe vägagi aktuaalse ja õpetliku külaloo avaldamist. Tegemist on tükikesega Nasva küla viimaste aastate kroonikast, mille on kokku pannud Nasva kauaaegne elanik ja ajaloouurija KALLE KESKÜLA.

Selle loo varasemad osad ilmusid 2007. aasta 29. juuni ja 2009. aasta 31. oktoobri Oma Saares. Tänases lehes ilmuv kroonika kajastab peamiselt neid sündmusi, mis toimusid Nasva jõe kaldaribal alates 2008. aasta II poolest. Et aga lugejale kroonikas käsitletava konflikti sisu kohe veidi arusaadavamaks teha, on loo alguses toodud mõned faktid ka varasemast perioodist.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email