Vastukaja: “Reisijad on Estonian Airi “maismaalendudes” pettunud” (2)

Saarte Hääl, 4. juuni
Internetikommentaar

Kuressaare lennujaamast EA esindajale
Estonian Airi operatsioonide osakonnast sai Kuressaare lennujaam ISEKÜSIMISE peale infot ja see oli 7.34, lennu ametlik väljumise aeg Tallinnast 7.35, mitte ei edastatud seda teavet meile 7.24, nagu keegi artiklis väidab.

Kuressaare lennujaama töötajad avastasid lennuki mitteväljumise teate Tallinna lennujaama lendude lehelt, mis ei ole operatiivtöö seisukohast ametlik kanal. Pärast seda hakati uurima, kas see teave Tallinna kodulehel vastab ikka tõele. Kuressaarde saabus lennu tühistamise teade ametlikule kanalile 4.38 UTC ehk 7.38 meie aja järgi. Teade saadeti seega Kuressaarde 14 minutit hiljem, kui EA esindaja väidab.

Print Friendly, PDF & Email