Teabepäev toiduvalmistajatele

MTÜ Saarte Koostöökogu korraldab koostöös veterinaar- ja toiduametiga (VTA) teabepäeva, kus käsitletakse toidutootmist kodustes tingimustes ja väikeettevõttes.

Teabepäev toimub 10. juunil Saaremaa spaahotelli Meri (Pargi 16, Kuressaare) I korruse konverentsiruumis kell 12–15. Oodatud on nii kogenud kui ka alles alustavad toidukäitlejad. Samuti on oodatud inimesed, kes kodus juba üht-teist valmistavad, aga pole julgenud oma ettevõtmist karmide ja ületamatute nõuete hirmus laiendada. Huvi peaks teabepäev pakkuma ka neile, kellel ehk juba on tunnustatud köök (nt majutajad, koolid jt), aga kes pole kunagi mõelnud, et seal võiks väikeses mahus midagi müügiks toota.

Teabepäeval antakse kuulajatele teavet toiduohutusega seonduvast seadusandlusest ja selles vallas viimasel ajal toimunud muudatustest. Räägitakse lahti rohkelt küsimusi tekitavaid valdkondi (märgistus, pakendamine jm) ning tutvustatakse uudset ja varasemast lihtsamat võimalust toidutootmisel (turustamise eesmärgil toidu valmistamine kodustes tingimustes).

Teabepäeva viivad läbi veterinaar- ja toiduameti toiduosakonna spetsialistid ja Saaremaa veterinaarkeskuse spetsialist.
Üritus on osalejatele tasuta ning toetatud Leader-kava rahast. Eelregistreerimine e-posti aadressil info@skk.ee ja tel 56 210 102 (Sulvi Munk).

Print Friendly, PDF & Email