Korrakaitsjad kraamisid Sääremäed (1)

Eile korrastasid vabatahtlikud Kuressaare politseijaoskonnast Laimjala vallas asuvat Sääremäe puhkekohta.

“Ütleme nii, et kui oli “Teeme ära” kampaania, siis jäi meil see tegemata ning mõtlesime, et teeme hiljem oma asutusega,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juht Kaido Vahter, lisades, et neil on tegelikult pikemas perspektiivis mõte ka muud sellised ilusad ja kaunid kohad Saaremaal korda teha.

“Seekord hakkasime Laimjalast peale, võib-olla järgmine kord on Valjala, Salme või mis iganes, aga kindlasti ei jää see viimaseks,” kinnitas ta.
Üheskoos niideti rohtu ning koristati prahti. “Kõige hullem on see, et kui hea puhkaja võtab oma prahi kaasa, siis kõik puhkajad ei tule mitte heade kavatsustega ja jätavad endast laga maha,” lausus Vahter.

Print Friendly, PDF & Email