KG võitis elu parandamise konkursi

Kuressaare gümnaasiumi õpilased võitsid õpetaja Sirje Kereme juhendamisel üle-eestilise elu paremaks tegemise konkursi, saades auhinnaks reisi Brüsselisse.

Konkursi eesmärk oli ergutada gümnasiste arutlema vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse probleemide üle, kaardistama vaesusest ja sotsiaalsest tõrjutusest tekkivaid probleeme ning koostama kogutud info põhjal ajaveebi või veebilehte.

Saarlased uurisid näiteks välja, et Kuressaares on ligikaudu 13 kodutut, kes elavad varjupaigas ainult äärmisel juhul, kui õues on liiga külm või/ja märg. Inimestega suhtlemisel on nad väga ettevaatlikud.
Saarlased olid edukad ka põhikooliõpilaste kollaažikonkursil “Mis teeb inimese rikkaks?”, kus Salme põhikooli õpilased Kateriina Kangru ja Senta Sepp tulid õpetaja Merle Lepiku juhendamisel tööga “Teekond koju” teisele kohale.

Print Friendly, PDF & Email