Kabulis õllejoomise eest võite saada kuni 60 piitsahoopi

Kabulis õllejoomise eest võite saada kuni 60 piitsahoopi

SAATANAST: Pildil on jäädvustatud afgaanist korravalvur, kelle ülesandeks on lõbustusasutustest konfiskeeritud kangema kraami põletamine.
Foto: Internet

Afganistani patriootide löögi alla on sattunud alkohol, kirjutab Saksamaa kvaliteetleht Die Welt. Kohalik politsei ei halasta neile, kes müüvad, ostavad või tarbivad alkohoolseid jooke. Õigusrikkumiselt tabatud isikud peavad kas maksma trahvi, minema vangi või siis – lausa rabav karistus maal, kus Washingtoni juhitav väekontingent püüab juurutada läänelikke demokraatlikke traditsioone – karistatakse neid 60 piitsahoobiga.

Saksa lehes ilmunud loo autorid jätkavad: Afganistani president Hamid Karzai püüdis oma Ameerika ja Briti kolleege hiljutise välisturnee ajal veenda, et üha enam võib märgata neid “tihedaid sidemeid”, mis ühendavad tema maad Lääne demokraatiatega. Samal ajal korraldavad Afganistani korravalvurid sellesama Karzai lahkel õnnistusel reide, mille eesmärgiks on tagada islami väärtuste ülemvõimu taastamine ja “lääneliku degradeerumise” väljajuurimine.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Laupäevase lehe maailma-küljel selgitame välja ka selle, kus elavad maailma suurimad elunautijad ja kuidas Sucleia Lenin uue pea sai.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email