Auto paiskus kõnniteele juhi terviserikke tõttu (1)

Auto paiskus kõnniteele juhi terviserikke tõttu

Foto: Peeter Kukk

Autojuhi ootamatu terviserike põhjustas eile hommikul Kuressaare kesklinnas avarii, BMW paiskus vastassuunavööndisse ja sealt kõnniteele. Liiklusõnnetuse tagajärjel keegi vigastada ei saanud.

“Nägin, kui auto sealt Tallinna tänava poolt tuli ja selle juht siis krampides kõrvalistmele vajus,” rääkis juhtunut pealt näinud taksojuht, lisades, et õnnelikult läks ka sellel mehel, kes samal ajal kõnniteel jalutas ja kellest juhitavuse kaotanud sõiduk napilt mööda vuhises.

“Mees tuli kõnniteed mööda ja BMW läks vähem kui meetri kauguselt mööda ning auto lõi temal tee kinni,” ütles taksojuht, kelle sõnul hoidis õnnetuse rängad tagajärjed ära see, et kõnniteel ei olnud sellel lõigul ühtegi jalakäijat ja vastassuunavööndis ei sõitnud ühtegi autot.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul juhtus õnnetus eile hommikul kella 10 paiku Kuressaares Torni tänaval, kus 30-aastane mees sooritas BMW-ga parempööret, kuid sõitis terviserikke tõttu vastassuunavööndisse ja vastu kõnnitee äärekivi.
Tammelehe sõnul mees õnnetuses viga ei saanud ja toimetati haiglasse kontrollimisele. Ka auto sai tema sõnul vaid minimaalseid kahjustusi.

Print Friendly, PDF & Email