Selgusid valdade parimad naiste võrkpallis

1. mail selgitati Kärla spordihallis Saaremaa valdade 18. suvemängude parimad naiste võrkpallis. Osalema olid tulnud viie valla võistkonnad.

Järjestus jäi samaks kui eelmisel aastal. Esikoha saavutas Valjala naiskond, kes kaotas kogu turniiri jooksul vaid ühe geimi Kärlale. Valjala naiskond mängis koosseisus: Nette Peit, Eliisa Peit, Mari Peeters, Liina Lepik, Mari-Liis Tishler, Maie Kreem ja Michell Kreem; treener Ene Kask.

Teise koha saavutas Leisi naiskond. Leisi võistkonda kuulusid Kadi Mägi, Triin Madisson, Kaia Mägi, Maali Kanemägi, Maria Varik, Janeli Palits ja Marta Nelis; treener Toivo Lepp. Tublilt mängisid Kaarma valla naised, kes võitlesid välja kolmanda koha.

Võistkonnas mängisid Raili Sepp, Krista Vahter, Kairi Kahm, Sandra Sonets, Maria Maripuu, Ülle Rahula, Kristel Gull, Gerli Gull ja Kai Vahter. Neljas oli Kärla naiskond, kes sai küll kõigilt esikolmiku naiskondadelt kätte ühe geimi, kuid enamaks neil jaksu ei olnud. Viiendale kohale jäi Kihelkonna naiskond.

Raivo Uus

Print Friendly, PDF & Email