Muhu jõudis veeturismi aarete finaali

Euroopa Komisjoni projekti raames toimuva konkursi “Eesti avastamata aarded. Veeturism” finaali pääsesid Muhu saar, Peipsiveere Sibulatee ja Võrtsjärve piirkond.

Võitja, mis saab õiguse olla esitletud Euroopa Turismifoorumil, selgitab rahvusvaheline žürii juuni algul.
Muhu saare ja MTÜ Väinamere Uisk esitatud turismitoodete puhul hindas žürii kõrgelt piirkonna autentsust, toodete ja nende turunduse läbimõeldust, samuti selget nägemust lähiaastate arendustegevusest.

“Muhus oli igati tunda, et erinevad osapooled piirkonnas mõtlevad ühes suunas, otsitakse ja esitletakse ajalooga seotud asju ning kõikjal kohtab traditsioone ja ehedust,” ütles EAS-i turismiarenduskeskuse direktori asetäitja ja žürii esimees Marje Braunbrück.
Konkursi raames sai muheda täienduse ka Muhu tunnuslause “Saar, kus aeg puhkab” – nimelt lisandus “ja meri kõneleb”.

Print Friendly, PDF & Email