Leisis saab vahu sees tantsu vihtuda (8)

Tre Music OÜ plaanib 4. juunil Leisi lauluväljakul esmakordselt vahupeo korraldada. “Muidu pidu nagu pidu ikka – ainus erinevus on see, et tantsuplatsile lastakse seebivahu sarnast pehmet vahtu,” selgitas ürituse korraldaja Siim Pohlak.

Tervisele ohutu vahu teeb valmis spetsiaalne aparaat ja seda lastakse kogu peo vältel. “Vahupeod on viimastel suvedel toimunud paljudes kohtades üle Eesti ja saanud väga sooja vastuvõtu osaliseks,” märkis Pohlak. Ta lisas, et Leisi lauluväljak on talle oma mõnusa asukoha pärast meeldinud juba aastaid ja kuna ta emal on Leisi vallas suvekodu, siis käib ta Leisis päris sageli.

Varem on vahupidu korraldatud Kuressaare ööklubis Privilege ja see kujunes Pohlaku sõnul suve üheks popimaks peoks.
Vahupeole on oodatud kõik lõbusad ja nooruslikud inimesed, hoolimata vanusest. Muusikastiilidest pakutakse vahupeol peamiselt tantsumuusikat, esinevad mitmed bändid, artistid ja dj-d. Näiteks Kairi Õigemeel, Electronic Crew, Marian, Bootleg Bangers, Whitebwoy jt.

Üritust korraldav Tre Music OÜ koondab aktiivseid noori inimesi – üritustekorraldajaid, diskoreid, muusikuid ja produtsente. Samuti saab internetis Tre raadiost tantsumuusikat kuulata.

Print Friendly, PDF & Email