Õun: minuga pole keegi rääkinud! (2)

Tagaselja Reformierakonnast välja arvatud Üllar Õun väidab, et erakonna peasekretär Kristen Michal esitab valeinfot, kui väidab, et Õunaga räägiti enne, kui väljaarvamine tõeks sai.

“Kohalike reformierakondlastega ega ka Reformierakonna kontoriga ei ole mina, Üllar Õun mitte kunagi arutanud minu Reformierakonnast väljaviskamise teemat,” kinnitab mees oma e-kirjas Saarte Häälele.

Õun väidab, et oli kuulnud otsusest kolmandatelt isikutelt ja eelmise nädala alguses proovinud ta Reformierakonna kohalikelt juhtidelt Jüri Kuuselt ja Urve Tiiduselt sellele kinnitust saada, kuid asjatult. Tiidus olevat vaid kinnitanud, et selline otsus on olemas ja peaks kohe-kohe ka Õunani jõudma. Seda kinnitas neljapäeval ka Kristen Michal.

Reedel ajalehega ühendust võtnud Õun ütles, et temani pole mingit otsust jõudnud. Samuti väitis Õun, et vastupidiselt Michali väidetule pole tema peasekretäriga oma väljaviskamise teemat sisuliselt arutanud. Oli olnud küll üks telefonikõne, kuid seal oli Michal palunud, et ajakirjanduse võiks mängust välja jätta.

“Vastasin, et ajakirjanduse eest mul midagi varjata ei ole, kui julged teha, julge ka vastutada,” ütles Õun, viidates, et peasekretär siiski kinnitas tema väljaarvamise fakti kui sellist.

Print Friendly, PDF & Email