Aurigast ostetud botased viivad pere palmide alla (6)

Aurigast ostetud botased viivad pere palmide alla

ÕNNELIK: “Edaspidigi teen oma ostud Aurigast,” ütles õnnelik võitja Auriga juhatajalt Maidu Lempult auhinda vastu võttes.
Foto: Peeter Kukk

Eile anti Auriga keskuses pidulikult üle kampaania “Auriga viib kogu pere palmide alla puhkama” peaauhind. Wrisi reisibüroo 40 000-kroonise reisitšeki ja 5000 krooni eest Auriga kinkekaarte võitis Tiiu Johanson.

“Ostsin Rademari poest botased,” ütles üliõnnelik Tiiu Johanson eile Saarte Häälele, selgitades, et oli juba jõudnud loosimise ära unustada, ning kui tuli võidust teatav telefonikõne, oli naine väga üllatunud ja suisa sõnatu.
“Tütar mul neid tšekke ikka täitis,” märkis Tiiu, kes eile veel ei osanud öelda, kuhu täpselt reisima minna tahab.

“Mõtlesin, et enne reisi välja ei vali, kui asi kindlalt käes, ja selle raha eest saab endale juba midagi eksootilist ja luksuslikku lubada,” arvas naine, kelle sõnul võtab ta reisile kindlasti kaasa tütre ja võimalusel läheb lausa terve perega.

Tiiu Johansoni nimi loositi tuhandete seast välja Auriga Stiililaupäeval, 1. mail. Päeva juhtinud Taavi Meier kutsus fortuunaks Look Kool 2010 grand prix’ võitja Teele Koeli. Loosimisel osalesid kõik Auriga ostutšekid, mis tõendasid vähemalt 200-kroonist ostu ja see pidi olema tehtud ajavahemikus 17. veebruar kuni 30. aprill.

Lisaks peaauhinnale loositi välja ka lohutusauhinnad. Seppälä 150-kroonise kinkekaardi võitsid Hannes Nook, Tiiu Kesküla ja Ulvar Aarn, A-Kinga kinkekaardi Eve Kombe ja Margus Taluri ning Ideaalkosmeetika kinkekoti Naima Lember ja Kaidi Jõgi. Võidud tuleb välja võtta kolme kuu jooksul.

Print Friendly, PDF & Email