Edukad vilistlased jagasid OG-s julgust (3)

Edukad vilistlased jagasid OG-s julgust

Foto: Ivika Laanet

Orissaare gümnaasiumi karjäärinädal lõppes eile karjääripäevaga. Külla kutsutud 14 OG edukat vilistlast tutvustasid oma sissetallatud sihte, praegusi ameteid ja elus tehtud kannapöördeid, et anda õpilastele huvitavat infot ja julgust valikute tegemisel.

Vanem kooliaste sai kaheksast töötoast valida endale kaks sobivamat. Muusikatoas ootasid õpilasi Helen Oll ja Mari-Liis Aljas, maateadustes Veiko Viil, ajakirjanduses Oma Saare kaasautor Liis Auväärt ja Postimehe fotograaf Mihkel Maripuu (pildil), maanteeameti töötoas Kärt Aardam ja paadiehituses Kristjan Kana. Õpilastega kohtusid veel Kristjan Prii, Gustav Kutsar ning kaksikõed Mare Kallas ja Anu Soosaar.

Pikemalt Oma Saares nädala pärast.

Print Friendly, PDF & Email