Juhtkiri: Kevade esimesed märgid on käes

Juhtkiri: Kevade esimesed märgid on käes

 

Sulailm tõi lootust, et talv hakkab taanduma. Hõisata on võib-olla veel vara, aga kui käes on märts, siis käib päike juba palju kõrgema kaarega. Samas kipub elu ka pisut ohtlikumaks muutuma, sest katustelt langev sulalumi ja räästast kukkuvad jääpurikad võivad päris hullusti kahju teha.

Kuressaare linna liikluskomisjon otsustas, et pole enam mõtet lumerohkuse pärast liikluskorraldust muutma hakata. Tee hulk kulutusi märkide ülespanekuks ja varsti jälle mahavõtmiseks.

Inimene on oma harjumuste ohver ja ka liiklusskeemi muutustega kohanemine võtaks aega. Sellepärast on siinkohal pigem mõttekas veel kord meelde tuletada, et olgem kõik liigeldes väga ettevaatlikud. Nii autojuhid kui ka jalakäijad. Tänavuse talve lõpp sunnib meid kõiki linnas kõndides kogu aeg ringi vaatama – ette, taha ja kindlasti ka üles.

Print Friendly, PDF & Email