Vallad võtsid üksteiselt mõõtu kabes

Valdade talimängude kabevõistlus Kärlal üllatusi ei pakkunud, esikolmikusse jõudsid suure vahega järgnevate ees need kolm võistkonda, keda koosseisu järgi sinna ennustada võiski.

Pihtla (Paul Antsaar, Jaanus Kiil, Jüri Raev ning naiste laual Liina Mets) võitis kõik matšid, kogus 18,5 punkti 24-st ja saavutas kindla esikoha. Võrdselt 17 punkti said kokku Salme (Jaanus Vallaste, Ahti Lepp, Aare Mölder, Annika Juhandi) ning Mustjala (Paavo Vara, Reivo Vinter, Jevgeni Pirsi, Geiu Luiga). Vastavalt juhendile kuulus teine koht Salmele ja kolmas Mustjalale. Järgnesid: 4. Kaar-ma (10,5); 5. Orissaare (8,5); 6. Kärla (7) ja 7. Leisi (5,5 punkti).

Laudade esikolmikud olid: esimesel laual 1. Antsaar (6 p), 2. Vallaste (5), 3. Vara (4); teisel laual 1. Vinter (5,5), 2. Kiil (5), 3. Lepp (3,5); kolmandal laual 1. Raev (5), 2.–3. Pirsi ja Enno Niit Kärlalt (4,5); naiste laual 1.–2. Reelika Helde Orissaarest ja Ülle Rahula Kaarma vallast (5), 3. Juhandi (4,5).

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email