Saaremaa Kaitseliit otsib mehi

Eeloleval laupäeval tutvustab Kaitseliidu Saaremaa malev oma tegevust neile saare meestele, kel on huvi vabatahtliku riigikaitseorganisatsiooniga liituda.

“Oodatud on kõik meessoost kodanikud, kes soovivad oma kodu ja Eesti riigi kaitsmisse panuse anda, olenemata senisest kokkupuutest riigikaitsega,” ütles maleva pealik major Toomas Luik, lisades, et Kaitseliit on ka koht, kus ajateenistuse läbinud ja seal kaitseväelise eriala omandanutel on võimalus oma oskusi säilitada ja täiendada.

Teavituspäev algab laupäeval kell 10 Kaitseliidu Saaremaa maleva staabis (Väljaku tn 5). Tutvustatakse Kaitseliidu ja Saaremaa maleva tegevust, liikmeks astumise korda ning maleva relvastust ja tehnikat. “Kuna meie õppeklassi suurus on piiratud, siis palume huvilistel end registreerida (tel 45 30 470 või e-posti aadressil piia.teern@kaitseliit.ee),” ütles Luik, kelle sõnul saab rohke huvi korral kell 12 veel ühe kahetunnise malevatutvustuse korraldada.

“Meie eesmärgiks on, et igas omavalitsuses oleks oma Kaitseliidu allüksus,” sõnas Luik. “See teenib meie kõigi huve ja annab liikmetele võimaluse saada uusi teadmisi ja kontakte ning rikastada seltsielu.”

Taavi Tuisk
Saaremaa maleva
teavituspealik

Print Friendly, PDF & Email