Noored selgitasid suusameistreid

Maakonna koolinoorte meistrivõistluste koondarvestuses võidutses seitsmest osalenud põhikoolist Aste PK 255 punktiga vaid kaks punkti vähem saanud Kärla PK ees. Kolmandaks tuli 199 punktiga Kihelkonna PK.

Gümnaasiumidest oli 441 punktiga edukaim Kuressaare gümnaasium, 403 punkti kogus Saaremaa ühisgümnaasium ja 171 punkti Leisi keskkool. Võistkonna olidki välja pannud vaid kolm suurt kooli.

Individuaalvõitjad: tüdrukute D-vanuseklassis (2 km) – Katrin Kurvits (Kihelkonna); PD (2 km) – Iiv Aavik (Leisi); TC (2 km) – Laura Arge (Kärla); PC (3 km) – Karl-Patrick Lauk (KG); TB (3 km) – Maarja Toplaan (KG); PB (5 km) – Lenari Kuris (Aste); TA (3 km) – Lisette Toplaan (KG); PA (5 km) – Rimo Timm (SÜG); TJ (5 km) – Johanna Toplaan (KG); PJ (10 km) – Oliver Mändla (KG).

Eelmisel neljapäeval Karujärvel toimunud võistluste lõpp-protokollidesse on kokku kantud 186 nime. Protokollidega saab tutvuda www.saaresport.ee .

Print Friendly, PDF & Email