Linn teeb lumetõrjel lõhutud piirdeaiad kevadel korda (1)

Lund tänavate äärde kokku lükates on Kuressaare Linnamajanduse sahad mõnel juhul tahtmatult ka elumajade aedu lõhkunud.

Linnamajanduse juhataja Urmas Raik ütles volikogu ehitus- ja keskkonnakomisjoni koosolekul, et inimeste kaebuse peale käiakse kohal ja fikseeritakse olukord. “Vajadusel saame kevadel aia korda teha,” kinnitas ta.

Linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri nentis Oma Saarele, et täpsemad andmed suure töötegemise käigus tekkida võinud probleemidest tänavaäärsete elumajade piirdeaedadega selguvad siiski alles seejärel, kui lumi on sulanud.
Kui kulukaks aedade kordategemine minna võib, ei oska linnavalitsus hetkel prognoosida.
Kui keegi avastab, et tema koduaed on lumetõrje käigus lõhutud, tuleks pressiesindaja sõnul kindlasti kohe Linnamajandusega ühendust võtta.

Samas on linna hooldusfirmal väljakutsete korral tulnud tegeleda ka arusaamatustega, kui inimesed ütlevad, et nende aed on katki tehtud, kuid kohapeal majaomanikuga juteldes selgub, et Linnamajandus ei saa kuidagi süüdi olla. “Kui süü aga tõesti lasub Linnamajandusel, siis vajadusel ollakse kindlasti valmis lõhutud aed kevadel korda tegema,” kinnitas Silver Saluri.

Print Friendly, PDF & Email