Lühidalt spordist

KERGEJÕUSTIK: Fayetteville’is peetud Tyson Invita-tional’i kergejõustikuvõistlustel jooksis Marek Niit sisehallis 200 m ajaga 21,25. Tema nimel olevast Eesti rekordist jäi puudu 0,16 sekundit. Jooksu võitis Alonso Edward 20,70-ga. 2007. aasta Osaka MM-i medalimehele Wallace Spearmonile kaotas Niit vaid 0,08 sekundiga.

Marek Niit jäi tulemusega igati rahule. “Jooks oli OK,” ütles Niit kergejõustikuliidu presidendile Erich Teigamäele saadetud sõnumis, vahendab Delfi.

MALE: Maakonna kiirmale esivõistlustel saavutas tänavuse hooaja esimese turniirivõidu Paul Kaju, kes oli seitsmendal osavõistlusel parim 5,5 punktiga. Järgnesid 4,5 punkti kogunud Rein Kirst, Marko Kolk ja Jaak Turja.

KORVPALL: Eesti meistrivõistluste II liigas alistas SK Vesse Ambla meeskonna 80 : 63.

JALGPALL: Eesti meistriliigas mängiv FC Kuressaare teeb sel hooajal avalöögi 9. märtsil, kui kodus võõrustatakse Tartu Tammekat. Hooaja eelses kontrollmängus kaotasid saar-lased 1 : 3 eelmise aasta liiga hõbedaomanikule Sillamäe Kalevile. Saarlaste auvärava lõi minut enne mängu lõppu hiidlane Martti Pukk.

PURJETAMINE: Juunis Tallinnas toimuvale Laser-klassi purjetamise EM-le on koha saanud ka saarlased Kaarel Kruusmägi ja Liina Kolk.

KOOLISPORT: 11. veebruaril toimunud Eesti koolispordi liidu 6.–9. klasside poiste jalgpalliturniiri võitis Orissaare gümnaasium, teine oli Kärla ning kolmas Lümanda.
Orissaare sai finaalis võidu tulemusega 4 : 1 ja kolmanda koha mängus oli Lümanda 4 : 2 parem KG-st.

Parim väravalööja oli Alari Saar 8 tabamusega.
Võitjad said õiguse osaleda üle-eestilisel finaalturniiril.


Teade

Vabariigi aastapäeval toimub 18 km pikkune Pöide–Orissaare suusamaraton. Kuni 12-aastaste laste distantsi pikkus on 2 km. Start antakse kell 12 Pöide kiriku juurest ning finiš on Orissaare keskväljakul. Bussid Pöidele väljuvad Orissaarest kell 11 ja 11.45.

Eelregistreerimine (nimi, vanus, elukoht, õpilastel ka kool ja klass) kuni 22. veebruarini e-posti aadressil katrin.kand@mail.ee või maire.kaarid@poidevald.ee . Kohapeal algab registreerimine kell 11. Osavõtumaks lastel 13-a – 16-a 10 kr ja alates 17. eluaastast 25 kr. Noorematele lastele tasuta.
Riideid vahetada ja pesta saab Orissaare spordihoones.

Print Friendly, PDF & Email